Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
plaatser steenstrips

Expert in steenstrips

PUBROX, ervaren plaatser steenstrips

Een moderne woning een authentieke look geven? Een oude gevel nieuw leven inblazen? Naast specialist in gevelisolatie en gevelbepleistering, kan u ook bij PUBROX ook terecht voor gevelbekleding met steenstrips.

Waarom steenstrips laten plaatsen?

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Het spreekt voor zich dat u deze graag netjes en afgewerkt ziet. Met steenstrips kiest u voor een unieke bekleding met een natuurlijk product. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleurschakeringen. Van harde bakstenen tot imitatienatuursteen uit kunststof of gips.

Dankzij dit ruime aanbod vindt u gegarandeerd een geschikte match met de stijl van uw woning.

Ontvangt u graag een offerte voor steenstrips? Vraag ze dan snel aan!

plaatser steenstrips

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van steenstrips?

U kan ons vrijblijvend contacteren en een offerte opvragen. Met veel plezier komen we een kijkje nemen naar uw gevel.

plaatser steenstrips

Voordelen steenstrips

Naast het esthetische aspect, zijn er nog een aantal interessante voordelen verbonden aan steenstrips.

  • Isolatie – Gaat u uw gevel renoveren? Dan is het handig om meteen na te gaan of uw woning goed geïsoleerd is. Indien de buitenmuur nog niet voorzien werd van isolatie, is dit een uitgelezen moment om dat alsnog te doen. Na de isolatielaag, kan u de steenstrips plaatsen.
  • Geen ruimteverlies, aangezien de gemiddelde steenstrip 2 centimeter dik is.
  • Snel – steenstrips zijn snel op maat te zagen en kunnen eenvoudig geplaatst worden, zonder aanpassing aan de ramen of deuren. Voor de renovatie van een gevel kan dat tellen.

Toch is de plaatsing ervan geen kinderspel. Het vergt bepaalde kennis en ervaring. Bij PUBROX houden wij ons aan deze ongeschreven ‘regels van de bouwkunst’. Als vakmannen gaan we prat op een schoon en egaal resultaat.

Goede plaatser voor steenstrips? Bij PUBROX bent u aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een goede plaatser van steenstrips in uw omgeving? Met meer dan twintig jaar ervaring in huis, zijn we bij PUBROX dé ideale partner om het uwe onder handen te nemen.

Als plaatser van steenstrips zijn we verantwoordelijk voor het volledige proces, dat we van a tot z nauwgezet opvolgen. We kennen de klappen van de zweep en zorgen voor een duidelijke communicatie. U zal ten alle tijdens op de hoogte blijven van de renovatie van uw gevel.

Bovendien hebben we bij PUBROX respect voor ons vak. We zorgen er telkens voor dat de omstandigheden geschikt zijn. Indien de ondergrond van uw gevel niet vlak is, adviseren we dat eerst uit te vlakken. U kan met andere woorden op beiden oren slapen: wij staan u als betrouwbare experts ter zaken bij met raad en daad.

plaatser steenstrips

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.