Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
vochtbestrijding

Vochtige muren

Vochtbestrijding voor opstijgend vocht door PUBROX

Opstijgend vocht is een hardnekkig probleem. Het is niet makkelijk te voorkomen maar het valt gelukkig wel op te lossen. PUBROX bestrijdt een opstijgend vochtprobleem met gespecialiseerde middelen en vakkundigheid in vochtbestrijding. Zo kan u in geen tijd weer op beide oren slapen.

Een veelvoorkomend probleem bij stenen woningen is opstijgend vocht. Doordat baksteen of beton poreuze eigenschappen hebben, kan water erin trekken. Dit vocht veroorzaakt natte muren aan de binnenkant van een woning. Pleister of behang kan niet meer hechten aan de binnenmuur en schimmel kan ontstaan. Een vochtige woning met schimmel is een ongezonde leefomgeving.  Schimmels kunnen luchtweginfecties en ademhalingsproblemen veroorzaken. Het is daarom dus belangrijk opstijgend vocht zo snel mogelijk tegen te gaan met onze professionele oplossingen voor vochtbestrijding.

Vochtbestrijding stap voor stap

Vochtbestrijding van opstijgend vocht gebeurt met injecties in de muur en gebeurd op 2 plaatsen namelijk een maaivelddichting en een geveldichting.

Maaivelddichting

Wat is het maaiveld van mijn woning?

Het maaiveld is het grondoppervlak. Dit is dus eigenlijk de bovenkant van de grond van het terrein.

Door het dichten van dit maaiveld via vochtbestrijding wordt er een obstakel gecreëerd tegen binnenkomend regenwater.

De dichting

Om te beginnen worden er bij vochtbestrijding gaten op de plaats van de getroffen muur gemaakt. Om te vermijden dat het vochtwerend product verontreinigd wordt, worden de gaten eerst gereinigd en stofvrij geblazen.

Met specifieke vochtwerende producten worden de gaten vervolgens geïnjecteerd. Deze injectie gebeurt tot op maximum 50 cm vanaf het maaiveld.

Geveldichting

Vervolgens wordt het vochtwerend product ook in de gevel ingespoten. Het geïnjecteerd product zal de opstijging van vocht blokkeren. Zo kunnen muren verder geen vocht meer opnemen. Het hogere deel van de muur zal dus ook gespaard blijven.

Als laatste worden de gemaakte gaten terug netjes opgevuld.

Door de dichting op 2 plaatsen uit te voeren, wordt het vocht extra tegengegaan.

vochtbestrijding

PUBROX voor uw bestrijding tegen opstijgend vocht

Opstijgend vocht bestrijden is belangrijk voor de veiligheid en gezondheid van u en uw gezin. Met de juiste vochtbestrijding krijgen schadelijke schimmels geen kans meer in uw muur en woning. Bij PUBROX vinden wij uw veiligheid en gezondheid belangrijk. Wacht dus niet langer en contacteer ons.

  • Dankzij de grootte van ons team, zijn we steeds snel ter plaatste. Zo kan uw woning snel terug gezond en veilig gemaakt worden.
  • Wij stellen ter plaatste de schade en ernst van het opstijgend vocht vast en bieden een efficiënte oplossing in vochtbestrijding.
  • U wordt steeds duidelijk en correct geïnformeerd bij elke stap.
  • U ontvangt een duidelijke offerte en alle extra informatie.
  • Onze experts gaan steeds deskundig te werk.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.