Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
kelderdichting

Vocht in de kelder

Kelderdichting door PUBROX

Uw kelder als (wo)mancave, fitnessruimte, thuisbioscoop, muziekruimte,….

Waarom kelderdichting?

Kelders zijn veelzijdige ruimtes. Ze kunnen gebruikt worden voor opslag van uw materiaal of levensmiddelen. Maar misschien vindt u de kelder wel een verloren vertrek. Vindt u dat het tijd is voor iets nieuws? Het herinrichten van een kelder gebeurt vaak, om deze plaats een nieuwe functie te geven.

Droomt u al jaren van uw ideale (wo)mancave? Of wenst u een ruimte waar uzelf of uw kinderen kunnen oefenen met een muziekband zonder dan iedereen mee hoeft te luisteren? Misschien wil u uw kelder wel omtoveren tot fitnessruimte of gezellige thuisbioscoop. Wat uw wens ook is, u staat waarschijnlijk voor een aardige renovatie. Uiteraard is het dan belangrijk een kelder zo te renoveren dat er een volwaardige ruimte ontstaat. Daarbij is in het bijzonder het dichtmaken van de muren en vloer tegen vocht en water belangrijk.

kelderdichting

Kelderdichting, makkelijk en snel

Een vochtige kelder (door bvb. vochtdoorslag) is allesbehalve ideaal om in te fitnessen. Vocht kan schimmels veroorzaken die schadelijk zijn bij het inademen. En u wilt natuurlijk ook kunnen genieten van een actiefilm en een fris pintje bier in uw (wo)mancave zonder u zorgen te moeten maken over lekkende muren. In de ergste gevallen kan zelfs de constructie van de woning door vocht aangetast worden.

De huidige technieken die gebruikt worden voor het plaatsen van een nieuwbouwwoning zorgen ervoor dat kelders voldoende gedicht en waterafstotend zijn. Maar vaak oudere woningen blijven, bijna letterlijk in de kou staat.

Het dichten van uw kelder tijdens een renovatie is dus aan te raden. Zo kan u optimaal genieten van uw nieuwe ruimte!

Kelderdichting, makkelijk en snel

Voor het dichten van een kelder wordt bij PUBROX gebruik gemaakt van speciale, waterdichtende producten. Deze producten kunnen zowel op muren als vloer gebruikt worden. De aanbrenging van de producten gaat snel en makkelijk. Muren en vloer kunnen daarna ook overschilderd worden. Ook geluidsisolerende materialen kunnen na deze dichting nog steeds aangebracht worden voor het inrichten van bijvoorbeeld de ideale muziek- of filmruimte.

PUBROX voor uw kelderdichting

PUBROX pakt uw kelderdichting zorgvuldig aan. PUBROX garandeert u:

  • Een snelle service zodat u snel uw renovatie verder kan zetten.
  • Ter plaatste krijgt u steeds duidelijk en persoonlijk advies.
  • U ontvangt een volledige offerte met toelichting.
  • Ons team van vakmensen gaat professioneel te werk.
  • Na de dichting kan u terug gerust, veilig en gezond gebruik maken van uw kelder.

Wacht dus niet langer om uw droom in werkelijkheid om te zetten. Onze specialisten in kelderdichting ondersteunen u graag tijdens uw renovatie.

kelderdichting

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.