Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte

Duurzaam isoleren

Gevelisolatie en gevel bepleisteren

Duurzame gevelisolatie en met kennis van zaken uw gevel bepleisteren? Dan bent u bij PUBROX aan het juiste adres. Goede gevelisolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energieprijzen, de klimaatverandering en de strengere Europese regels voor isolatie, is iedereen genoodzaakt om duurzamer en energievriendelijker te gaan leven.

Met een goed geïsoleerde woning door kwalitatieve gevelisolatie ingebouwd in de gevelbepleistering zet u een grote stap in de juiste richting. Want uw woning verliest minder warmte en uw comfort zal toenemen door uw gevel te bepleisteren . Zowel voor renovatieprojecten en projectbouw als voor nieuwbouwprojecten is hoogstaande isolatie van de buitengevel zinvol.

Minder verlies

Gevelisolatie bij renovatie

Via de buitenmuren van een ouder huis gaat gemiddeld 26% van de warmte verloren. Onze gevelisolatie zorgt ervoor dat dat verlies sterk afneemt, waardoor de verwarming minder opgezet moet worden en het in huis aangenamer vertoeven is. Dat is niet enkel voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Onze gevelisolatie optimaliseert bovendien de werking van andere energiebronnen al aanwezig in de woning, zoals zonneboilers en warmtepompen. Een degelijke gevelisolatie stopt ten slotte de ontwikkeling van oppervlaktecondensatie en voorkomt op die manier vochtproblemen.

Wilt u uw woning daarbij een jongere look geven? Combineer de gevelisolatie met gevelbepleistering om uw project van een strakke afwerking te voorzien. Niet alleen de uitstraling van uw woning is zo weer verzorgd, maar u bent ook mee met de nieuwste regels over duurzame woningen en isolatie.

Meer comfort

Gevelisolatie bij nieuwbouw

In de EPB-normen liggen de criteria voor gevelisolatie bij nieuwbouw vast. PUBROX helpt u uw gevel volgens de normen isoleren.

Naast minder warmteverlies en meer comfort, levert de combinatie van gevelisolatie en bepleistering in nieuwbouwprojecten nog een voordeel op: minder ruimteverlies. Als u kiest voor zo’n totaalproject, kunt u de muren namelijk dunner houden.

Gevelisolatie met afwerking naar keuze

PUBROX werkt de gevelisolatie van uw nieuwbouwproject of renovatieproject steeds af met gevelbekleding. Gevelbepleistering, steenstrips of houten gevelbekleding? Wij werken uw gevel af in de stijl die u verkiest.

gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Kies voor een frisse, strakke look en laat uw gevel bepleisteren met crepi door PUBROX.

steenstrips

Steenstrips

Op zoek naar een authentieke look voor uw gevel? PUBROX installeert ook steenstrips op uw gevel

houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Een natuurlijke uitstraling voor uw gevel? PUBROX installeert ook houten gevelbekleding.

Premies

Premies bij gevelisolatie door erkende bedrijven

Als u werkt met ons erkend bedrijf in gevelisolatie – zoals we in onze werkwijze beschrijven – werken we uw project stap voor stap af. Hierbij kijken we steeds naar de meest voordelige manier voor u. Onze totaalservice houdt dus ook in dat we op zoek gaan naar de premies waar u recht op heeft.

  • De netbeheerder kent namelijk subsidies toe als u de bestaande buitengevel isoleert of gevelbekleding laat plaatsen.
  • De experts van PUBROX geven u daar graag meer tekst en uitleg bij.

Een offerte voor gevelisolatie?

Wilt u graag persoonlijk advies van onze experts of wenst u een vrijblijvende offerte? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.