Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Houten gevelbekleding

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding door PUBROX

Bent u op zoek naar een extra trendy toets aan uw woning? Met esthetische en ecologische look-and-feel? Een houten gevelbekleding is de eye-catcher waar u naar zoekt! Breng in geen tijd het gevoel van de natuur naar uw woning.

Esthetische en ecologische houten gevelbekleding

De moderne architectuur verandert voortdurend. Populair is het gebruikmaken van traditioneel bouwmateriaal samen met het ruwe van hout. Houten gevelbekleding heeft verschillende voordelen. Men ziet steeds vaker in het straatbeeld houten latten voor het verkrijgen van een aantrekkelijke architecturale gelaagdheid. Garages, bijgebouwen en gevels in hetzelfde hout vormen een mooi, harmonisch geheel en springen zo meteen in het oog.

Doorheen de jaren ondergaat houten gevelbekleding als het ware een gedaantewisseling. Hout krijgt met de tijd een prachtige en robuuste, verweerde look. Wilt u graag een nieuwe houten look? Dan kan bij een renovatie het hout opnieuw geschuurd en vernist worden voor een totaal nieuw uitzicht.

Wij bieden deze finishing touch in combinatie met uw gevelisolatie. Zo hebt u in één klap een milieuvriendelijkere én aantrekkelijkere gevel!

Houten gevelbekleding
Houten gevelbekleding

Eindeloze mogelijkheden van houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding in combinatie met gevelbepleistering, of steenstrips, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het bekleden van uw woning met de robuuste uitstraling van donker hout op uw garage in combinatie met zachte witte crepi op uw gevel weet ieders oog te bekoren. Of wat dacht u van een voorgevel met houten bekleding en de krachtige uitstraling van steenstrips? Ga voor een houten gevelbekleding van PUBROX en geniet van verschillende voordelen.

  • U hebt de keuze uit een breed gamma aan soorten hout naar uw smaak.
  • Uiteenlopende keuze in hout mogelijk met verschillende functies.
  • Kies uit een breed kleurenpallet hout voor elk concept.
  • Diverse afwerkingen voor uw gevel mogelijk.
  • Elke bekleding gebeurt volgens uw wensen en op uw maat.
  • Doorbreek eentonigheid. Visuele afwisseling aan uw woning zorgt voor een afwisselend gevoel en uitstraling van uw nieuwbouw of renovatiewoning.
  • De mogelijkheid om op een later moment het hout te laten bijschuren en vernissen voor een compleet nieuwe look.

Ideaal voor renovatie én nieuwbouw

In harmonie met diverse gevelbekleding tovert u na renovatie, een oude woning om tot een hedendaagse parel. Maar ook een nieuwbouw krijgt met houten gevelbekleding een hele andere uitstraling.

Met PUBROX kiest u voor een snelle en persoonlijke service voor uw houten gevelbekleding. Onze adviseurs staan u bij met persoonlijk advies voor het kiezen van de perfecte gevelbekleding, voor het juiste huis en in de juiste omgeving.

Houten gevelbekleding

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.