Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Gevelbepleistering door Pubrox (Herentals)

Gevelbekleding

Gevelbepleistering

Bent u op zoek naar gevelbepleistering met isolatie en een nieuwe look voor uw gevel? Dan bent u bij PUBROX aan het juiste adres. Met onze ervaring binnen de isolatie en gevelbepleistering kunnen we u steeds bijstaan met het juiste advies. Intussen mochten we al zo een tweehonderd duizend vierkante meter voorzien van gevelisolatie en gevelbekleding.

Voor iedere woning

Nieuwe look voor uw gevel met gevelbepleistering

Of het nu om een nieuwbouwproject of renovatieproject gaat, de gevelbepleistering van PUBROX is voor iedere woning de perfecte oplossing. We sommen even enkele voordelen op.

  • Gevelbepleistering verandert de uitstraling van uw woning volledig en maakt er een frisse, hedendaagse woning van.
  • U kunt voor uw gevelbekleding kiezen uit een zeer uitgebreid gamma aan kleuren en texturen. Zo past uw huis steeds bij uw karakter en eigenheid.
  • Bovendien voorkomt de waterwerende en dampdoorlatende gevelbepleistering dat er vorstschade of barsten in de gevel komen. Heel wat kopzorgen worden zo weggenomen.
Gevelbepleistering door Pubrox (Herentals)

We raden u ook aan om deze afwerking te combineren met onze gevelisolatie. Onze bekwamen en bedreven vakmannen verzorgen graag uw gevelbepleistering van planning tot eindafwerking. Door de grootte van ons team kunnen we steeds snel ter plaatse zijn en uw woning bepleisteren en isoleren. Zo hoeft u niet lang te wachten op deze update van de buitenkant van uw woning. Ontvangt u graag een offerte voor gevelbepleistering? Vraag ze dan snel aan.

Twijfel je nog over de kleur?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust een kijkje.

Kleuren kiezen

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van gevelbepleistering?

U kan ons vrijblijvend contacteren en een offerte opvragen. Met veel plezier komen we een kijkje nemen naar uw gevel.

Gevelbepleistering door Pubrox (Herentals)

Afwerking voor uw gevelisolatie

Thermische gevelisolatie

Gevelbepleistering is de meest gebruikte afwerking binnen de gevelisolatie systemen. De PUBROX bepleistering of crepi wordt steeds moderner en is daarom een duurzame oplossing die het huidige klimaat probleemloos overleeft. Door uw gevel te laten isoleren door PUBROX voldoet uw woning weer aan de laatste EPB-normen.

Voor uw totaalproject in gevelbepleistering bent u bij onze vakmannen in goede handen. Dankzij onze ervaring en kennis van de producten kunnen we een vlotte werfopvolging en werfafhandeling garanderen. Daarbij staan heldere communicatie en een degelijke opvolging centraal.

Bekijk de moderne look van gevelbepleistering die de PUBROX professionals reeds realiseerden.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.