Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
crepi

Een unieke gevel

Crepi gevelbepleistering

Het grootste voordeel van uw gevelbezetting met Crepi is dat de kleur en de korreldikte elke gevel een uniek uitzicht geven, zo is geen enkele gevel 100% hetzelfde. Crepi kan ook op elke ondergrond worden aangebracht, zelfs rechtstreeks aanbrengen op isolatie is mogelijk.

Voor nieuwbouw en renovatie

Crepi is de ideale gevelbezetting

Pubrox heeft al meer dan 35 jaar ervaring met bezettingswerken van gevels.

Crepi plaatsen is een zeer nauwkeurig werk, en dankzij onze jaren ervaring is dit voor ons geen probleem. Deze vorm van bezetting is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie van huizen, maar ook voor de grotere projecten zoals een appartementsgebouw is dit zeer geschikt. Ook heeft u keuze uit meer dan honderden afwerkingskleuren!

crepi

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van crepi?

Vraag een offerte als u op zoek bent naar een bedrijf in gevelbepleistering die uw project van begin tot eind in goede banen leidt en u duidelijk en correct informeert bij elke stap.

crepi

De troeven

Enkele voordelen van Crepi

  • Snel geplaatst. Verlies geen tijd om uw woning te isoleren. Deze oplossing wordt heel snel geplaatst.
  • Er zijn geen verbrede funderingen nodig. U hoeft dus geen structurele wijzigingen te doen om uw woning voor te bereiden op de plaatsing van crepi.
  • Ramen en buitendeuren vormen geen obstakel en mogen al geplaatst zijn. Ook bij renovatiewerken kunt u kiezen om crepi te gebruiken als gevelisolatie.
  • Daarnaast beschermt crepi de onderliggende constructie van uw woning.
  • Grote keuze aan kleuren. Op die manier voldoet de gevelbepleistering van uw woning steeds aan uw voorkeuren. Crepi laten plaatsen biedt zowel voor moderne als voor traditionele karakterhuizen een meerwaarde!

Crepi is ook mogelijk mét gevelisolatie in verwerkt. Op deze manier kan u uw energierekening laten dalen! Vraag nu uw offerte voor gevelbezetting.

In de huidige periode van exuberante en stijgende energieprijzen is het heel belangrijk om de uitgaven voor verwarming onder controle te houden. Hierbij is een moderne isolatie belangrijk. Niet alleen voor ramen, daken, deuren enzoverder, maar zeker ook voor je buitenmuren. Is je huis ouder dan 15 jaar, dan maak je zeker geen gebruik van de laatste technologie op gebied van isolatie en kan het altijd beter. Pubrox is gespecialiseerd in het plaatsen van crepie met onderliggende isolatie.

Kleuren

Kies je kleur voor buitenpleister crepi

Bij crepi heeft u keuze uit meer dan honderden afwerkingskleuren.
Ontdek ze allemaal!

Kies jouw kleur
Crepi buitengevel kleuren

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.