Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelreiniging

Uw prachtig witte crepi wenst u graag wit te houden. Helaas is crepi onderhevig aan schadelijke stoffen van de buitenlucht die zich vasthechten aan uw gevel. Deze stoffen vervuilen uw gevel, en vlekken zoals groene aanslag worden zichtbaar. Vooral op witte crepi zal u groene aanslag aantreffen, maar helaas zijn alle kleuren crepi gevoelig voor verontreiniging. Zonde van uw prachtige gevel. Een gevelreiniging door PUBROX biedt hier een oplossing voor.

Gevelreiniging door PUBROX

Gelukkig bestaat er een oplossing voor dit probleem: gevelreiniging. PUBROX weet zorgvuldig en snel uw gevel zo weer om te toveren tot zijn oorspronkelijke, aantrekkelijke staat.

Gevelreiniging stap voor stap

In 2 dagen kan de reiniging van gevelbepleistering voltooid zijn en uw gevel weer zo goed als nieuw!

Bij gevelreiniging wordt er als eerste gebruikt gemaakt van een sterk reinigend product. Deze wordt tegen de crepi gespoten. Daarna moet dit product 24 uur op uw gevel inwerken. Na deze 24 uur wordt het reinigingsproduct van uw gevel afgespoeld. Groene aanslag en vuil worden op deze manier verwijderd van crepi. Door een kwaliteitsvolle gevelreiniging ziet uw gevel er weer gloednieuw uit.

Extra beschermlaag

Wenst u graag uw gevel weer nieuw leven in te blazen en terug die felle originele kleur van uw gevel te aanschouwen? Dan hebt u, naast een gevelreiniging, de mogelijkheid om uw gevel te laten herschilderen. PUBROX staat graag voor u klaar uw wens te vervullen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van speciale verf om vuil af te stoten en te voorkomen dat groene aanslag zicht hecht. Het herschilderen van uw gevel kan dus als extra beschermlaag dienen.

Daarbovenop zorgt deze verf voor extra frisse kleur, zo wordt uw gevel terug extra levendig!

gevelreiniging

PUBROX, uw gevelexpert

Met de grootste zorg en professionaliteit starten wij de werken voor het vernieuwen en renoveren van al uw gevels. Crepi zorgt voor een hedendaagse look. PUBROX helpt uw gevel schoon en nieuw te houden met gevelreiniging.

  • Op 2 dagen tijd kan de crepi van uw woning weer zijn oorspronkelijke schone staat bekomen!
  • Ons team reinigt alle kleuren en alle soorten vervuiling van uw gevel!
  • Uw hebt de optie om uw gevel te laten herschilderen met een speciale verf. Deze extra beschermlaag dient voor het voorkomen van groene aanslag en het afstoten van vuil. Ook krijgt elke kleur weer extra levendigheid.

Advies van onze experts

Onze experts met jarenlange ervaring, luisteren naar uw wensen en noden en kunnen u bijstaan met betrouwbaar advies in reiniging van elke gevel. Voor elke crepi en elke vervuiling is een oplossing in gevelreiniging. In geen tijd reinigen wij uw gevel weer naar zijn originele staat. Uw gevel weer zo goed als nieuw!

gevelreiniging

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.