Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte

Projecten in beeld

Realisaties

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, tonen we u graag enkele verwezenlijkingen.

Het zijn stuk voor stuk gevels waar PUBROX trots op is en waar de klant gelukkig mee is. Wij garanderen dan ook 100% tevredenheid.

Bekijk hieronder een greep uit het aanbod van de PUBROX gevelisolatie, gevelbepleistering en
gevelafwerking met steenstrips, want daar zijn we goed in. Of u nu op zoek bent naar een charmante of een moderne uitstraling, met meer dan 20 jaar ervaring en talloze keuzemogelijkheden in afwerking kan PUBROX uw gevel zonder twijfel transformeren tot hij precies dat uitstraalt wat u wilt. De gevels op onderstaande foto’s ondergingen stuk voor stuk een makeover, geheel naar de wensen van de klant. Kiest u ook voor een vlotte afhandeling, duidelijke communicatie en vakmanschap? Kies dan voor gevelisolatiebedrijf PUBROX.

Uw droomgevel niet gevonden?

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de afwerking met bepleistering of met steenstrips, zo veel dat we ze hier onmogelijk kunnen weergeven. Maak een afspraak met ons om samen op zoek te gaan naar de afwerking waarvan u droomt.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.