Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Steenstrips

Authentieke gevelbekleding

Een droomwoning met steenstrips

Steenstrips zorgen voor een een authentieke en natuurlijke afwerking van uw gevel. Bij Pubrox vertellen we u er graag alles over. Hierdoor kunnen we uw gevel bekleden met een snelle en ruimtebesparende afwerking en zijn er talloze mogelijkheden voor kleuren, maar ook voor de gekozen materialen.

Ontvangt u graag een offerte voor steenstrips? Vraag ze dan snel aan. Onze specialisten ondersteunen u bij de juiste keuze, het juiste systeem en het mooiste resultaat.

De mogelijkheden

Authentieke en natuurlijke afwerking van uw gevel met steenstrips

Zo kunt u kiezen voor steenstrips van baksteen, natuursteen of kunststof. Of u nu voor een landelijke, bakstenen look wil gaan of een afgemeten uitstraling zonder voegen, met deze techniek is haast alles geoorloofd. We werken met twee verschillende systemen. Onze adviseurs bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw project af te werken zoals u dat wilt. Bij Pubrox bieden we u verschillende systemen aan. Wilt u graag meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Steenstrips

Meldorfer steenstrips: een sterk, duurzaam alternatief voor de bekleding van uw gevel

Met de Meldorfer steenstrips van PUBROX beschermt en vernieuwt u uw gevel(s) in een mum van tijd, zonder verlies van het authentieke karakter van uw woning. U kan kiezen voor het behoud van de klassieke uitstraling of kiezen voor een geheel nieuwe, moderne look. Contacteer ons voor meer informatie!

steenstrips

De troeven

Voordelen van steenstrips

Naast de vele afwerkingsmogelijkheden, zijn er nog andere redenen waarom de installatie van steenstrips een meerwaarde is voor uw gevel. We sommen ze even voor u op.

  • Steenstrips nemen minder plaats in en zijn beperkt in omvang. U kunt ze tegen uw huidige gevel bevestigen zonder veel ruimte te verliezen.
  • Daarnaast kunt u de steenstrips ook rechtstreeks op de isolatieplaat vestigen. Zo slaagt u twee vliegen in een klap: zowel de gevelbekleding als de gevelisolatie wordt opgevangen.
  • Vervolgens kunnen steenstrips ook een moderne en edgy look geven aan uw binneninterieur.
  • Deze strips bestaan ook in hoekstrips, zodat we de hoeken van uw ramen en deuren onberispelijk kunnen afwerken.
  • Tot slot kan elke baksteen omgevormd worden tot een steenstrip, waardoor u steeds uw favoriete bekleding kunt toepassen.

Steenstrips Systeem 1

steenstrips systeem 1

Steenstrips Systeem 2

Steenstrips Systeem 2

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.