Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte

Offerte steenstrips

Vraag uw offerte voor steenstrips

De voordelen van steenstrips

De Belg wordt met een baksteen in de maag geboren. Maar eigenlijk ook met een steenstrip, want steenstrips zijn gewoon afgesneden bakstenen. Een keuze maken tussen de twee is allesbehalve gemakkelijk, dus helpen we je graag even op weg. Zo lees je met een gerust hart je offerte voor steenstrips door.

Dromen mag, dromen kan

Met bakstenen heb je best veel vrijheid, maar de mogelijkheden met steenstrips zijn bijna eindeloos, zowel op vlak van materialen (baksteen, natuursteen en kunststof) als kleur, afwerking en textuur (zonder voegen, minimalistisch, hoekstrips,…).

Meer plaats? Graag

Omdat steenstrips heel dun zijn, kunnen ze niet alleen over je huidige gevel geplaats worden, maar nemen ze ook veel minder ruimte in beslag dan de klassieke baksteen. Plus, je kan zonder plaatstekort je stijl doortrekken naar een binnenmuur of een decoratieve wand.

Op de isolatieplaat

U leest het goed, steenstrips worden rechtstreeks op de isolatieplaat bevestigd, waardoor niet alleen de gevelbekleding, maar ook de isolatie wordt opgevangen. Bij bakstenen is dat niet mogelijk.

Sneller

Steenstrips bekleden in een mum van tijd je nieuwe gevel. Daarom zal je in de offerte voor steenstrips bijvoorbeeld zien dat de geplande einddatum heel dichtbij is, wat zich ook laat voelen in je portefeuille.

Wat bepaalt de offerte voor steenstrips?

De snelle plaatsing van steenstrips zorgt dus voor een absolute kostenverlaging in je offerte, maar de intensieve vervaardiging brengt dat bedrag ietsje terug. Het verschil met de conventionele baksteen zit ‘m puur in het productieproces van steenstrips, en de creatieve mogelijkheden daarrond. Liefhebbers van de klassieke look kiezen dus het beste voor een baksteen. Maar mag het wat specialer of persoonlijker zijn, iets dat jouw stijl écht beschrijft, dan zijn steenstrips je beste gevelmaatje.

En, heb jij een baksteen of een steenstrip in je maag? Ontdek het gerust en vraag een offerte voor steenstrips bij Pubrox. Of neem vrijblijvend contact op met een van onze gevel-adviseurs voor een antwoord op ál je vragen.

Waarom een offerte steenstrips vragen bij PUBROX?

PUBROX is al meer dan 20 jaar trouwe specialist in gevelisolatiegevelbepleistering en steenstrips. Eigenlijk alles waar de voorkant van je (t)huis naar verlangt. Van steenstrips tot isolatie, van gevelbescherming tot bepleistering. Met oog voor detail, met oog voor afwerking, zodat elke klant zich weer thuis in zijn eigen huis voelt. Daarnaast zijn er altijd wel premies te rapen voor extra isolatie.

Want na een memorabele 200.000 m² aan gevelisolatie en gevelbekleding, klopt ons architecturaal hart nog altijd even snel. Wij zoeken elke dag naar nieuwe, inventieve manieren om de woning van onze klanten te bekleden en isoleren. Vraag dus vandaag nog je offerte voor steenstrips bij Pubrox: wij zijn de specialist waar je op zit te wachten.

Offerte steenstrips

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.