Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
meldorfer steenstrips

Expert in steenstrips

Meldorfer steenstrips: een sterk, duurzaam alternatief voor de bekleding van uw gevel

Tijdens de renovatie van uw woning is de gevel vaak een ingrijpende klus. Hiervoor is naast eventuele afbraakwerken en vernieuwing van de isolatie, een nieuwe bekleding vast ook aan de orde. PUBROX biedt een duurzame, alternatieve methode om uw woninggevel snel te voorzien van een prachtige afwerking met Meldorfer steenstrips.

Deze innovatieve afwerkingsmethode van uw gevel, gelijkt sterk met de conventionele bakstenen. Sterker nog, Meldorfer steenstrips kunnen zodanig ontworpen worden dat ze haast niet van elkaar te onderscheiden zijn. Toch zijn ze helemaal anders. Meldorfer steenstrips zijn erg licht en kunnen zeer snel rechtstreeks op de isolatie verlijmd worden.

Troeven

De voordelen aan gevelbekleding met Meldorfer steenstrips

Kiezen voor Meldorfer steenstrips voor de afwerking van uw gevel, brengt tal van voordelen met zich mee. Allereerst wordt uw woning optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden en grote temperatuurschommelingen. Verder zijn deze steenstrips erg schokbestendig en beschermen ze ook de zwakkere delen aan uw woning dankzij hun robuuste materiaaleigenschappen.

Wanneer u uw gevel laat bekleden met Meldorfer steenstrips, kan u rekenen op een langere tijd tussen de intervallen van uw periodiek onderhoud. Het materiaal waaruit de steenstrips worden vervaardigd, bieden een hoge resistentie tegen alle soorten vuil.

Met de Meldorfer steenstrips van PUBROX beschermt en vernieuwt u uw gevel(s) in een mum van tijd, zonder verlies van het authentieke karakter van uw woning. U kan kiezen voor het behoud van de klassieke uitstraling of kiezen voor een geheel nieuwe, moderne look.

meldorfer steenstrips op gevel

Een beroep doen op deze plaatser voor uw Meldorfer steenstrips?

Binnen ons gevelbepleistering bedrijf hebben we ruime ervaring met steenstrips. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op deze ervaren plaatser van Meldorfer steenstrips? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor steenstrips aan!

meldorfer steenstrips

modern of klassiek

De verwerking en afwerking van Meldorfer steenstrips

Wanneer je de bekleding van je gevel met Meldorfer steenstrips toevertrouwd aan PUBROX, krijg je een brede keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Onder meer de structuur en de kleur van uw steenstrips kunnen naar wens ontworpen worden. Of u nu kiest voor een moderne of een klassieke look voor de afwerking van uw woning, PUBROX realiseert het graag voor u met steenstrips op maat.

Verder kan u voor de afwerking van uw Meldorfer steenstrips ook kiezen voor een gelijmde of een gevoegde afwerking. Bij PUBROX kan u ongetwijfeld prachtige combinaties creëren om de renovatie van uw woning naar eigen wens te volbrengen.

Gevelspecialist

Uw gevel is in goede handen bij PUBROX

Als specialist in gevelbekleding, gaat PUBROX met veel plezier aan de slag aan uw renovatieproject. De mogelijkheden voor uw gevel worden tijdens een voorafgaand gesprek uitgebreid met u besproken. Het definitieve ontwerp voor uw minerale steenstrips wordt aan u voorgesteld waarna bij tevredenheid een datum vastgelegd kan worden voor de plaatsing.

meldorfer steenstrips

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.