Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
gevelrenovatie steenstrips met isolatie

Expert in gevelisolatie

De mogelijkheden en voordelen van een gevelrenovatie met steenstrips

Een gevelrenovatie met steenstrips en isolatie

Steenstrips zorgen voor een een authentieke en natuurlijke afwerking van uw gevel. Steenstrips worden op een speciale manier vervaardigd. En hoewel sommige mensen ze eerder als gewone, afgesneden bakstenen zien, herkennen anderen echter de creatieve mogelijkheden op vlak van gevelrenovatie met steenstrips met isolatie.

Steenstrips met een isolatie-pakket, zijn namelijk een heel gemakkelijke uitvinding, omdat de strip zelf rechtstreeks op de isolatieplaat kan vastgelijmd worden. Hierdoor zitten de gevelbekleding en de gevelisolatie stevig aan elkaar vast. Mag het ietsje meer zijn, ietsje ecologische, ietsje specialer? Dan opteert u het beste voor ECO-strips. Die worden niet uit volle stenen gemaakt, maar wel door middel van speciale mallen.

Authentiek en natuurlijk

Authentieke en natuurlijke afwerking van uw gevel met steenstrips

Zo kunt u kiezen voor steenstrips van baksteen, natuursteen of kunststof. Of u nu voor een landelijke, bakstenen look wil gaan of een afgemeten uitstraling zonder voegen, met deze techniek is haast alles geoorloofd. Bij Pubrox bieden we u twee verschillende systemen aan. Onze adviseurs bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw project af te werken zoals u dat wilt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

gevelrenovatie steenstrips met isolatie

Een beroep doen op deze plaatser voor uw gevelrenovatie in steenstrips met isolatie?

Binnen ons gevelbepleistering bedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring met gevelbekleding en gevelisolatie. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op deze ervaren plaatser van gevelisolatie? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

gevelrenovatie steenstrips met isolatie

De troeven

Voordelen van steenstrips

Naast de vele afwerkingsmogelijkheden, zijn er nog andere redenen waarom een gevelrenovatie met steenstrips een meerwaarde is voor uw gevel. We sommen ze even voor u op.

  • Steenstrips nemen minder plaats in en zijn beperkt in omvang. U kunt ze tegen uw huidige gevel bevestigen zonder veel ruimte te verliezen.
  • Daarnaast kunt u de steenstrips ook rechtstreeks op de isolatieplaat vestigen. Zo slaagt u twee vliegen in een klap: zowel de gevelbekleding als de gevelisolatie wordt opgevangen.
  • Vervolgens kunnen steenstrips ook een moderne en edgy look geven aan uw binneninterieur.
  • Deze strips bestaan ook in hoekstrips, zodat we de hoeken van uw ramen en deuren onberispelijk kunnen afwerken.
  • Tot slot kan elke baksteen omgevormd worden tot een steenstrip, waardoor u steeds uw favoriete bekleding kunt toepassen.

Specialist gevelrenovatie

PUBROX: uw specialist in gevelrenovatie met steenstrips

Wat in 2011 begon als een klein en wondermooi bouwsprookje, is vandaag de dag uitgegroeid tot een groot en stevig sprookjesboek. Tevreden klanten (inclusief een trouwe en hulpvolle klantendienst), passie voor gevels en meer dan 20 jaar aan interne vakkennis en ervaring zijn doorheen de jaren dan ook altijd vast peilers gebleven. Het isolatieleven draait dus echt wel goed in Herentals en omstreken.

Wilt u de PUBROX-evolutie liever met eigen ogen zien? Vraag een offerte gevelrenovatie met steenstrips aan en we komen vrijblijvend langs.

gevelrenovatie steenstrips met isolatie

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.