Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Specialist in gevelwerken en gevel renoveren

Specialist gevelrenovatie

PUBROX: Specialist in gevelwerken en gevel renoveren

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelbekleding, dan kan u kiezen voor PUBROX, een betrouwbare en ervaren partner. Als bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelwerken kunnen we u helpen bij het kiezen van de beste optie voor het renoveren van uw gevel en kunnen we ervoor zorgen dat de installatie op een professionele en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Wij garanderen:

  • Een perfect afgewerkte gevel
  • Meer dan 200.000 vierkante meter aan ervaring
  • Een nauwlettende opvolging van uw project
  • Duidelijke communicatie met uw bouwteam
  • Respect voor uw wensen en budget
  • De voordeligste offerteprijs

PUBROX biedt op maat gemaakte oplossingen voor klanten die op zoek zijn naar een unieke en persoonlijke touch voor hun gevelbekleding. Ons bedrijf is ook gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van gevelbekleding die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Ontdek onze oplossingen in gevelbekleding met of zonder isolatie.

Specialist in gevelwerken

Professionele gevelwerken voor een geslaagde renovatie

PUBROX beschikt over een team van ervaren professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends voor gevelbekleding. We kunnen u adviseren over de verschillende materialen die beschikbaar zijn, zoals hout, steenstrips en gevelbepleistering. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het kiezen van de beste kleuren en texturen die perfect passen bij uw woning en persoonlijke smaak.

Verder beschikken we ook over de benodigde certificaten en vergunningen om de werkzaamheden uit te voeren. We werken volgens de geldende veiligheidsnormen en -voorschriften en zorgen voor een veilige en efficiënte installatie van uw gevelbekleding.

Uw gevel grondig laten reinigen

Naast de installatie van gevelbekleding, biedt PUBROX ook onderhoudsdiensten aan. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw gevelbekleding om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en de levensduur wordt verlengd. Daarnaast staan wij ook garant voor een professionele vochtbestrijding en kelderdichting.

Specialist in gevelwerken en gevel renoveren

Een beroep doen op PUBROX voor gevelwerken?

Met meer dan 20 jaar ervaring in gevelbekleding en gevelisolatie is PUBROX een echte specialist in gevelwerken en gevel renovatie. Wilt u zelf uw gevel renoveren? Vraag een vrijblijvende offerte voor gevelwerken aan!

Specialist in gevelwerken en gevel renoveren

Offerte gevelrenovatie

Een offerte aanvragen voor gevelwerken op maat van uw project

Bij het kiezen van een bedrijf gespecialiseerd in gevelbekleding is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Bekijk gerust onze magnifieke realisaties om een idee te krijgen van onze eerdere projecten en de kwaliteit waar PUBROX voor staat.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Zo kunnen we de verschillende opties en prijzen samen met u vergelijken en kan u kiezen kiezen voor een gevelwerken die het best aansluiten bij uw wensen en budget.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.