Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Specialist in gevel isolatie en buitenmuur isolatie

Expert in gevel isolatie

Specialist in gevel isolatie en buitenmuur isolatie

PUBROX is gespecialiseerd in het aanbrengen van buitenmuur isolatie om uw huis te beschermen tegen koude, hitte en vocht, terwijl u ook kunt genieten van een flinke energiebesparing en meer comfort in huis.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het installeren van isolatiesystemen voor buitenmuren. We werken met de nieuwste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw huis zo goed mogelijk geïsoleerd is en tegelijkertijd esthetisch blijft.

buitenmuur isolatie

De isolatie van uw gevel toevertrouwen aan PUBROX

We bieden tal van opties voor buitengevelisolatie, waaronder gevelisolatieplaten en gevel isolatie met steenstrips. Onze gevelisolatieplaten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om goede thermische prestaties te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen, waaronder gevelbepleistering en steenstrips.

PUBROX garandeert een hoogwaardige service en professionaliteit bij elk project dat gerealiseerd wordt. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met ons werk en bieden een kwaliteitsgarantie op onze producten en diensten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw buitengevelisolatie, neem dan gerust contact op met PUBROX voor meer informatie of een offerte op maat van uw project. We helpen u graag verder en zijn trots om uw huis te mogen beschermen en isoleren met de nieuwste en beste technologieën op de markt.

Specialist in gevel isolatie en buitenmuur isolatie

Een beroep doen op deze plaatser voor uw gevel isolatie?

Binnen ons gevelbepleistering bedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring met gevelbekleding en buitenmuur isolatie. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op deze ervaren plaatser van gevelisolatie? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

Specialist in gevel isolatie en buitenmuur isolatie

Troeven

De voordelen van buitenmuur isolatie

Onze gevel isolatie met steenstrips of crepi biedt niet alleen de voordelen van isolatie, maar geeft uw huis ook een onbevangen en elegante uitstraling. Deze methode van isoleren is hoofdzakelijk geschikt voor gedateerde woningen waarvan de gevels moeilijk te veranderen zijn en er onvoldoende budget of tijd is voor afbraakwerken om de originele isolatie te vernieuwen.

Offerte gevel isolatie

Isolatie van uw gevel: wat bepaald de prijs?

  • Type isolatiemateriaal: er zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar, elk met hun eigen prijskaartje.
  • Oppervlakte van de gevel: de totale oppervlakte van de gevel is een belangrijke factor bij het bepalen van de totale kosten. Hoe groter de geveloppervlakte, hoe meer materiaal en arbeid er nodig is, en hoe hoger de uiteindelijke prijs zal zijn.
  • Type gevel: het type gevel kan ook een rol spelen in de prijs. Een eenvoudige rechte gevel is over het algemeen goedkoper om te isoleren dan een gevel met veel hoeken, bochten en andere complexe vormen.
  • Toegankelijkheid van de gevel: als de gevel moeilijk bereikbaar is, kan dit extra kosten met zich meebrengen voor de installatie van de isolatie. Bijvoorbeeld, als er een stelling of hoogwerker nodig is, zal dit de totale kosten verhogen.
  • Eventuele subsidies of premies: in sommige gevallen zijn er subsidies of premies beschikbaar voor gevelisolatie, wat de uiteindelijke prijs kan verlagen. Het is altijd raadzaam om te onderzoeken of er financiële steun beschikbaar is voor de installatie van isolatie op uw gevel.

Wilt u graag een offerte aanvragen bij PUBROX of wenst u nog meer bijkomende informatie over de verschillende mogelijkheden voor uw woning? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we u snel verder kunnen helpen met uw verzoek.

Specialist in gevel isolatie en buitenmuur isolatie

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.