Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
prijs gevel laten isoleren

Expert in gevel isoleren

PUBROX, het laten isoleren van uw gevel aan een gunstige prijs

Uw gevel laten isoleren aan de voordeligste prijs van Limburg en Antwerpen? Realiseer uw droomproject met gevelisolatie bedrijf PUBROX. De gevel-expert bespreekt graag met u een offerte op maat van uw wensen voor het laten isoleren van uw gevel, met een prijs waar u niet omheen kan.

Waarom Pubrox?

  • De voordeligste prijs van Limburg en Antwerpen.
  • Isolatie met hoogwaardige materialen.
  • Biedt 1 van de 3 eco-oplossingen.
  • Helpt u met de aanvraag van premies.
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden.
  • Houdt rekening met uw persoonlijke wensen.
  • Respecteert uw budget.

Onze troeven

Aan een voordelige prijs uw gevel laten isoleren tijdens de verbouwing

Een snel, prijsvoordelig en duurzaam alternatief voor het laten isoleren van uw gevel, is de isolatie aan de buitenkant van de gevel laten plaatsen met als afwerking een hoogwaardige gevelbekleding. Wanneer u aan het verbouwen bent, kan u grootschalige afbraakwerken aan uw woninggevels vermijden door de kiezen voor PUBROX als partner in gevelisolatie en -renovatie.

1 van de 3 eco-oplossingen

De gevel-expertise van PUBROX garandeert niet alleen een prijsbesparing op onnodige afbraakwerken, maar ook het optimaal en duurzaam isoleren van uw renovatiewoning. De gevelisolatie van PUBROX in combinatie met een gevelbekleding naar keuze, biedt al één van de drie eco-oplossingen voor uw renovatieproject. Dit doordat bij een degelijke gevelisolatie, de waarde op het EPC-label van uw woning aanzienlijk zal stijgen.

prijs gevel laten isoleren

Een prijs gevel isoleren ontvangen van Pubrox?

Met meer dan 20 jaar ervaring in gevelisolatie en gevelbekleding is PUBROX de geschikte partner voor het isoleren van uw gevel. Een offerte of prijs gevel laten isoleren kan je eenvoudig en vrijblijvend aanvragen via ons formulier offerte voor gevelisolatie!

prijs gevel laten isoleren

Nieuwbouw isoleren

Het laten isoleren van uw nieuwbouwgevel

Uw nieuwbouwgevel laten isoleren aan een voordelige prijs? Laat u begeleiden door PUBROX doorheen de keuze van gevelisolatiematerialen en gevelbekleding voor de uiterlijke vormgeving van uw nieuwbouwwoning. U kan met PUBROX gerust zijn dat uw nieuwbouwgevel voldoet aan de strenge, Europese isolatienormen. Wanneer u isolatie aan de buitengevel laat aanbrengen, creëert u ook enige ruimtebesparing binnenin uw woning.

Premies aanvragen

Een erkende firma contacteren voor het laten isoleren van uw gevel, kan nog meer schelen aan de uiteindelijke prijs van de offerte. Dit doordat PUBROX u binnen uw totaalproject ook kan helpen met het aanvragen van premies voor de isolatie van uw gevel. De premies kunnen verkregen worden dankzij een gegarandeerde zuinigheid in verbruik binnen uw renovatiewoning of nieuwbouw.

Iedere professioneel geplaatste gevelisolatie, kan afgewerkt worden met een prachtige gevelbekleding naar keuze. Ook hierin kan PUBROX u begeleiden. Ontdek de verschillende mogelijkheden in materialen voor de bekleding van uw gevel. Crepi, steenstrips, een houten gevelbekleding of misschien zelfs een combinatie voor een extra unieke uitstraling van uw woning.

prijs gevel laten isoleren

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.