Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Offerte gevelrenovatie

Expert in gevelrenovatie

Een gunstige offerte voor uw gevelrenovatie vindt u bij PUBROX

Op zoek naar een vakspecialist voor uw gevelrenovatie? Profiteren van de voordeligste offerte in uw omgeving? Bij PUBROX, gevelrenovatiebedrijf werkzaam in Limburg en Antwerpen, kunnen u én uw portemonnee rekenen op een gunstig prijsvoorstel bij de opstelling van een offerte voor uw gevelrenovatie. U hoeft uw zoektocht naar een bekwame gevel-expert niet langer uit te stellen. PUBROX garandeert een professionele begeleiding doorheen uw totaalproject.

De offerte voor uw gevelrenovatie door PUBROX omvat een persoonlijk plan en het gebruik van hoogkwalitatieve materialen. PUBROX is als erkend gevelrenovatiebedrijf een voordehandliggende keuze voor alle werkzaamheden die komen kijken bij de renovatie en isolatie van uw gevel alsook de aanvraag van premies.

Onze werkwijze

De opstelling van de offerte voor de gevelrenovatie van uw woonproject

Vochtbestrijding

Wanneer u last heeft van opkomend vocht binnen- of buitenshuis, dienen deze eerst opgelost te worden alvorens er gevelisolatie of gevelbekleding geplaatste kan worden. Wanneer dit probleem niet wordt aangepakt, zal uw gevelrenovatie zich vroeg of laat in slechte staat bevinden. Natte muren ontstaan doordat stenen en beton door hun poreuze eigenschappen water intrekken.

Vochtige muren kunnen niet dienen als goede ondergrond voor een duurzame gevelrenovatie. Vocht kan zichtbaar maar ook onzichtbaar zijn. Daarom is het van belang dat eventueel vocht grondig opgespoord wordt door een gevel-expert van PUBROX. Ook is vocht, dat kan leiden tot ernstige schimmelvorming, schadelijk voor uw gezondheid.

Offerte gevelrenovatie

Een offerte voor gevelrenovatie aanvragen bij Pubrox?

Gevelbepleistering bedrijf Pubrox heeft meer dan 20 jaar ervaring in gevelrenovatie. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op onze expertise in het renoveren van gevels? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevel renovatie aan!

Offerte gevelrenovatie

Isolatie en afwerking

Look & feel

De tweede stap in de bepaling van de offerte voor uw gevelrenovatie is de plaatsing van de gevelisolatie. De plaatsing van isolatie op uw buitengevel is een makkelijke manier om uw woning optimaal te isoleren zonder al te veel afbraakwerken. Het biedt de mogelijkheid om uw gevelisolatie onder uw houten gevelbekleding, gevelbepleistering of steenstrips te plaatsen, waardoor uw woning alsnog goed beschermd wordt tegen vocht en allerlei weersomstandigheden.

Gevelbekleding

Vervolgens kan u kiezen voor diverse soorten gevelbekleding tijdens de opstelling van een offerte voor uw gevelrenovatie. PUBROX biedt diverse materialen en kleuren aan. Maak uw keuze uit houten gevelbekleding, gevelbepleistering of steenstrips. De gevelbekleding van uw keuze kan volledig aangepast worden aan uw persoonlijke wensen en aan de bouwstijl van uw renovatieproject.

Gevelreiniging

Gevelbekleding zoals Crepi, is gevoelig aan vuil en stof. Het is daarom aangeraden om regelmatig een gevelreiniging te voorzien om te voorkomen dat vuil zich ophoopt of groene aanslag veroorzaakt. De look van uw gevel blijft langer mooi en strak dankzij een periodieke gevelreiniging door PUBROX.

Contacteer ons

Een offerte aanvragen voor uw gevelrenovatie

Wanneer u een verkennend gesprek heeft gehad met één van de gevel-experts van PUBROX, kan u vrijblijvend een offerte laten opstellen voor uw gevelrenovatie naar wens. In deze offerte worden alle nodige werkzaamheden uitgebreid opgenomen, specifiek voor uw woonproject.

Offerte gevelrenovatie

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.