Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Offerte en prijs gevelreiniging

Expert in gevelreiniging

Offerte gevelreiniging aan een gunstige prijs met PUBROX

Voor een offerte voor gevelreiniging op maat met een voordelige prijs voor uw woning, kan u terecht bij de gevelexperten van PUBROX. Laat uw gevelreiniging professioneel uitvoeren in slechts twee dagen. PUBROX is actief in Limburg en Antwerpen en heeft aantoonbare ervaring met het reinigen van woninggevels in verschillende texturen en kleuren.

De bepleistering van uw gevel wordt uitgevoerd met het materiaal crepi. Deze gevelbekleding is een volwaardig alternatief voor baksteken en kan toegepast worden bij diverse bouwstijlen. Een groot voordeel van crepi is dat deze gevelpleister, die voornamelijk uit zand en cement bestaat, als afwerkingslaag voor de buitenisolatie van uw woning gebruikt kan worden.

Alle kleuren crepi zijn gevoelig voor vuil, stof en vlekken. Dit vuil op zich kan leiden tot meer vuil en zelfs groene aanslag die niet makkelijk te verwijderen is. Daarom is het dan ook raadzaam om regelmatig een prijsvoordelige reiniging van uw gevelbepleistering te voorzien. Een gevel is namelijk zoals uw auto of uw favoriete paar schoenen; zolang u ze goed onderhoudt, zullen ze u jaren trouw blijven. Bij PUBROX kan u vrijblijvend een offerte gevelreiniging aanvragen en al dan niet beslissen om de gevelreiniging van uw woning aan specialisten toe te vertrouwen.

Onze werkwijze

Bepaling van de prijs op de offerte voor gevelreiniging in drie stappen:

Welk soort vuil betreft het?

Om een goede offerte gevelreiniging te maken komt de gevel-expert van PUBROX een eerste keer bij u langs om het soort en de omvang van het vuil vast te stellen. Aan de hand van deze doorlichting, kunnen verdere stappen genomen worden in het bepalen van de nodige gevelreinigingswerken.

Offerte en prijs gevelreiniging

Een offerte en prijs voor gevelreiniging nodig?

Wilt u graag een prijs en offerte voor gevelreiniging ontvangen van onze experts? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelreiniging aan!

Offerte en prijs gevelreiniging

De ondergrond bepalen

Er wordt een korte ondergrond-test gedaan en gekeken of de crepi die gebruikt is tijdens de bepleistering van uw woning, mineraal of synthetisch is. Dit is ook van belang doordat synthetische pleister meer vuil afweert en anderzijds ook doordat synthetische pleister minder kleurvast is. Deze twee aandachtspunten zijn doorslaggevend bij de bepaling van de reinigingsmethode en dus ook voor de offerte gevelreiniging.

Diverse reinigingsmethoden

  • Lichte reiniging
  • Reiniging onder hoge druk
  • Reiniging met zandstralen
  • Chemische reiniging

De werking van de verschillende reinigingsmethoden voor uw gevelreiniging, bespreekt de gevel-expert van PUBROX uitgebreid met u tijdens het bepalen van de prijs binnen uw offerte gevelreiniging op maat.

Offerte gevelreiniging

Opstellen van de offerte voor de gevelreiniging van uw woning

Na dat de gevel-expert van PUBROX een concrete situatieschets heeft kunnen maken van de gevelbepleistering van uw woning, kan hij in samenspraak met u overgaan tot het opstellen van de offerte gevelreiniging met een duidelijk zicht op de prijs. Dat gebeurt aan de hand van een persoonlijke benadering tot uw woonproject. De aandachtspunten waar naar gekeken dient te worden bij de bepaling van de prijs, worden ongeacht de intensiteit van de gevelreiniging, altijd afgestemd op uw wensen en budget.

De offerte gevelreiniging van PUBROX biedt altijd de meest voordelige prijs-kwaliteit binnen de sector. Dit doordat enerzijds de prijs, gedurende enige tijd vóór de ondertekening tot na het afronden van de reiniging, vast is én anderzijds doordat PUBROX een uiterst voordelige prijs biedt voor een gevelreiniging met hoogwaardige producten.

Wilt u uw gevel ook laten (her)schilderen? Dat kan met de offerte reinigen van uw gevel van PUBROX.

Offerte en prijs gevelreiniging

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.