Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Isolatie bezetting

Isolatie bezetting door PUBROX

Buitenkant huis isoleren met bezetting mét isolatie

Isolatie bezetting door PUBROX

Buitenpleisterwerk op basis van isolatie (dus de buitenkant van je huis isoleren) wordt meer en meer gedaan. Op deze manier hebt u een flink voordeel. U verbruikt namelijk veel minder energie. Isolatie bezetting is vaak duurder dan eenvoudige bezettingswerken, maar op lange termijn haalt u er de investering wel terug uit. Doordat er in de bezetting isolatie verwerkt zit verbruikt u minder energie waardoor uw energiefacturen een stuk lager zullen zijn. Ook moet u in gedachten houden dat er voor isolatie verschillende voordelen zijn, zo kunt u ook subsidies krijgen voor een goede isolatie!

De troeven

Voordelen van de isolatie van uw bezetting

  • Isolatie bezetting kan zoals alle andere bezettingswerken (bv crepi met isolatie) op bijna elke ondergrond geplaatst worden.
  • Er zijn honderden afwerkingskleuren, waardoor u de buitenkant van uw huis naar hartenlust kunt isoleren en bekleden.
Isolatie bezetting

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van bezetting met isolatie?

Bent u overtuigd over de kracht die de isolatie aan uw bezetting toevoegt? Vraag vrijblijvend een offerte voor gevelisolatie aan met wat meer informatie hierover. Pubrox helpt u graag om de buitenkant van uw huis te isoleren.

Isolatie bezetting

Afwerking gevelisolatie

PUBROX kan de buitenkant van uw huis isoleren

PUBROX heeft al meer dan 35 jaar ervaring in bezettingswerken, maar ook om de buitenkant van uw huis te isoleren. We zijn graag uw partner om de buitenkant van uw woning te isoleren. Bij PUBROX heeft u twee mogelijkheden om de buitenkant van uw huis te isoleren.

  • U kunt steeds kiezen voor gevelisolatie. Deze methode wordt vooral toegepast wanneer alle andere methoden van isolatie niet mogelijk zijn. Hierbij worden er eerst isolatieplaten tegen de buitengevel geplaatst, de isolatieplaten worden nadien bezet.
  • De andere optie die u heeft om de buitenkant van uw huis te isoleren is gevelbepleistering. Door isolatie zoals hierboven omschreven of Crepi met isolatie. Bij beide opties heeft u de keuze uit honderden afwerkingskleuren én ook hier kan u een externe kwaliteitscontrole vragen, zodat u 10 jaar garantie heeft!

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.