Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
gevelrenovatie crepi met isolatie

Duurzame gevelrenovatie

Gevelrenovatie met crepi en isolatie: Eco-oplossing 1 van 3

Een gevelrenovatie met crepi en isolatie biedt een kans om de duurzaamheid en de waarde op het energielabel van uw woning te optimaliseren. Het gebruik van degelijke isolatiematerialen voor uw gevel zorgt enerzijds voor een lagere prijs op uw energiefactuur en zorgt anderzijds voor een stabiel binnenhuisklimaat.

Crepi zorgt voor een egale uitstraling van uw gevel en zorgt voor een extra weerbaarheid tegen ongewenst vocht. Crepi is toepasbaar bij verschillende nieuwbouw- en verbouwstijlen en biedt een ruime keuze aan kleur.

Voor alle projecten

Gevelrenovatie en -isolatie voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Nieuwbouwprojecten

Wanneer u op zoek gaat naar een gevelbepleistering voor uw nieuwbouwproject, biedt gevelisolatie met Crepi een extra ecologische aanvulling alsook een groot financieel voordeel. Uw woning voldoet dan vanaf de eerste intreding aan de EPC-richtlijnen omtrent het energieverbruik. Van landelijk tot hypermodern, onze isolatiemethode met Crepi als afwerkingslaag, biedt authenticiteit aan iedere bouwstijl.

Renovatieprojecten

Binnen uw renovatieproject kan een gevelrenovatie met isolatie en Crepi een grote besparing voor u betekenen. Dit doordat de nieuwe isolatie aan de buitenkant van de bestaande gevel wordt aangebracht in plaats van tussen de twee muurlagen in. Dit doordat Crepi als hoogwaardige afwerkingslaag van de isolatie gebruikt kan worden. Naast een strakke uitstraling van uw renovatiewoning en een gegarandeerde energiewaardeverhoging, is deze dubbelzijdige methode voor de renovatie van uw gevel dus ook erg voordelig voor uw portemonnee en minder werkintensief.

Premies

Doordat gevelrenovatie met isolatie en Crepi een efficiënte en duurzame methode is voor het isoleren van uw woning, kunnen hier aanvullende premies voor verkregen worden. PUBROX helpt u graag met de aanvraag van deze premies, tijdens het opstellen van een offerte gevelrenovatie met isolatie.

gevelrenovatie crepi met isolatie

Een beroep doen op Pubrox voor gevelrenovatie in crepi met isolatie?

PUBROX heeft al meer dan 20 jaar ervaring met gevelrenovatie in crepi met isolatie. Wilt u uw gevel duurzamer inrichten? Doe beroep op onze experts in gevelisolatie. Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

gevelrenovatie crepi met isolatie

Crepi en isolatie

PUBROX: het welkomgevoel voor uw gevelrenovatie met isolatie en Crepi

Isolatie van uw gevel

Dat de energiewaarde van uw woning geoptimaliseerd wordt wanneer u kiest voor een degelijke isolatie van uw gevel, is vast geen geheim meer voor u. Isolatie biedt als het ware bescherming tegen diverse weersomstandigheden buitenshuis zodat het klimaat binnenin uw woning aangenaam blijft. Ook voorkomt u, met de kwalitatieve isolatiematerialen van PUBROX, dat ongewenst tocht en vocht uw woning binnen kan. Niets zo vervelend als een constant gevoel dat er iets “trekt”.

Bepleistering van uw gevel

Een afwerking met Crepi is niet alleen een hoogwaardige afwerking van uw gevelisolatie. Het oog wil ook wat! Crepi zorgt voor een effen uitstraling van uw woning. Denk maar aan een moderne renovatie of nieuwbouw waar de volledige oppervlakte van de gevels bedekt is met een gelijke, vlekkeloze bepleistering of een landelijk woonproject waar een gedeelte van de gevel voorzien wordt van een rustieke Crepi. Perfect dus om een huis noordelijk minimalistisch of zuiders levendig te maken. Of iets daartussen. Want het leven bestaat niet altijd uit A of B.

Onze troeven

Waarom PUBROX voor uw gevelrenovatie met isolatie en Crepi?

Voor uw gevelrenovatie met isolatie en Crepi is het ongetwijfeld aan te raden op beroep te doen op een expert die weet van aanpakken. PUBROX blinkt uit in hun klantgerichte en professionele service.

  • Totaalproject voor uw gevelrenovatie en -isolatie.
  • Kennis en toepassing van hoogwaardige materialen.
  • Betrouwbare werfopvolging en werfafhandeling.
  • Voorkom grote herstelkosten door fouten in de isolatie of Crepi.
  • Échte vakmannen die al jarenlang werkzaam zijn bij PUBROX.
gevelrenovatie crepi met isolatie

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.