PUBROX: bedrijf gespecialiseerd in crepi en steenstrips voor de afwerking of renovatie van uw gevel

Gevelbekleding-expert PUBROX is gespecialiseerd in het aanbrengen van crepi en steenstrips op uw gevel, om uw huis een nieuwe look te geven en tegelijkertijd te zorgen voor een betere isolatie. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw huis te beschermen tegen weer en wind én om het aantrekkelijk te maken voor uzelf of voor potentiële kopers.

Bij PUBROX bieden we u hoogwaardige crepi of steenstrips voor uw gevel en een vakkundige installatie om ervoor te zorgen dat u ongetwijfeld tevreden bent met het resultaat. Voor al onze gevelbekleding kan u rekenen op:

  • Een duurzame oplossing voor uw renovatie
  • Geschikt voor iedere bouwstijl
  • Besparen van arbeid en tijd
  • Een professionele, nauwkeurige plaatsing
  • Transparante communicatie met uw bouwteam

Crepi

Onze gevelbepleistering is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat u deze helemaal kunt personaliseren aan de hand van uw bouwstijl en persoonlijke smaak. Het aanbrengen van gevelbepleistering is een relatief snelle en eenvoudige manier om uw woning een nieuw uiterlijk te geven, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Buitenisolatie met gevel crepi bepleistering

Steenstrips

Steenstrips zijn een andere optie om uw woning een nieuwe look te geven. Steenstrips zijn gemaakt van echte steen en kunnen worden gebruikt om uw woning te voorzien van een natuurlijke en elegante uitstraling. Ze zijn ook ideaal om te combineren met buitengevelisolatie.

meldorfer steenstrips op gevel

Crepi op gevel of steenstrips op gevel?

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw woning en om het installatieproces soepel en probleemloos te laten verlopen. We zijn trots op ons vakmanschap en de kwaliteit van ons werk, en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met een prachtig eindresultaat.

Uw gevel laten afwerken aan een voordelige prijs met crepi of steenstrips

Wanneer u de plaatsing van crepi of steenstrips op uw gevel toevertrouwd aan PUBROX, kan u rekenen op een uiterst voordelige prijs-kwaliteit. De prijs is afhankelijk van het door u gekozen materiaal, de omvang en de complexiteit van het project. Over de algehele lijn is een gevelrenovatie met onze gevelbekleding een zinvolle investering wanneer u graag duurzamer wil wonen en genieten van een aangenaam leefklimaat binnenshuis.

Neem gerust contact met PUBROX uit Herentals voor meer informatie over onze kwalitatieve crepi en steenstrips voor uw gevel, of voor een offerte op maat. We kijken ernaar uit om u te helpen met de afwerking van uw huis!