Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Buitenisolatie met gevel bepleistering

Expert in buitenisolatie

Duurzaam wonen? Gevel bepleistering met buitenisolatie door PUBROX

Gevel bepleistering met buitenisolatie is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van een gebouw enerzijds te verbeteren en anderzijds de esthetische uitstraling te behouden. Deze techniek houdt in dat isolatiemateriaal wordt aangebracht op de buitenmuren van uw woning en vervolgens bedekt wordt met een laag gevelbepleistering.

Er zijn verschillende soorten materialen die kunnen worden gebruikt bij gevelisolatie. Het isolatiemateriaal wordt hoofdzakelijk in de vorm van panelen op de gevel bevestigd met behulp van lijm en pluggen.

Vervolgens wordt er een laag gevelbepleistering over het isolatiemateriaal aangebracht. Gevelbepleistering kan worden voorzien in verschillende kleuren en texturen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Crepi biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden en vocht, maar geeft ook een mooie afwerking aan de gevel.

Troeven

De voor- en nadelen van buitenisolatie

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het plaatsen van gevelbepleistering met buitenisolatie.

  • Buitenisolatie verhoogt de thermische isolatie van uw woning, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en u een batig gevolg zal ervaren voor uw energierekening.
  • Het vermindert geluidsoverlast van buiten en verbetert het de akoestische isolatie van het gebouw.
  • Gevelbepleistering biedt een ruim scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor het gemakkelijk is om de esthetische uitstraling van het gebouw te behouden.
  • De waarde van uw woning kan flink verhogen dankzij een frisse look met gevelbepleistering.
  • De levensduur van uw gevel wordt verlengd door het te beschermen tegen slijtage en beschadiging.
  • Gevelbepleistering kan relatief vlug worden geïnstalleerd en vereist het minieme verstoring van de bewoners of gebruikers van het gebouw.
Buitenisolatie met gevel bepleistering

Een beroep doen op deze plaatser voor uw buitenisolatie en gevel bepleistering?

Binnen ons gevelbepleistering bedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring met gevelbekleding en gevelisolatie. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op deze ervaren plaatser van gevelisolatie? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

Buitenisolatie met gevel bepleistering

Onze expertise

Nadelen van gevelbepleistering

Hoewel gevel bepleistering met buitenisolatie vele voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar u rekening mee moet houden:

  • Aanhechting: Als de gevel van uw huis niet goed voorbereid is, kan de bepleistering niet goed hechten. Dit kan leiden tot problemen zoals onvaste pleisterlagen, scheuren en vochtproblemen. PUBROX zorgt voor een onbevlekte voorbereiding alvorens er isolatie of bepleistering wordt aangebracht.
  • Onderhoud: Gevelbepleistering van gebrekige kwaliteit kan na verloop van tijd verkleuren of scheuren vertonen. Het kan nodig zijn om de bepleistering periodiek te onderhouden. Bij PUBROX bent u gerust. Onze experts maken uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve crepi waaraan een miniem onderhoud vereist is.
  • Ventilatie: Gevel bepleistering kan de ventilatie van uw huis verminderen, waardoor vochtproblemen kunnen ontstaan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ventilatie present is om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in uw huis.

Heeft u de voor- en nadelen overwogen? Het is aan te raden om professioneel advies in te winnen bij PUBROX en een gedetailleerde offerte te vragen zodat u een weldoordachte beslissing kan nemen.

Op maat offerte

Een offerte aanvragen bij PUBROX voor buitenisolatie en gevel bepleistering

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis energiezuiniger te maken en uw energierekening te verlagen, is gevel bepleistering in combinatie met buitenisolatie een uitstekende optie. Gevelisolatie kan helpen om warmteverlies te verminderen en de thermische prestaties van uw huis aanzienlijk te verbeteren.

Een offerte aanvragen bij PUBROX? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts of vul het online offerteformulier in. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen. Wij overlopen graag de verschillende mogelijkheden voor uw project om uw woning te renoveren met een oogverblindende nieuwe gevel.

Buitenisolatie met gevel bepleistering

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.