Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
buitengevelisolatie met steenstrips buitengevel

Expert in buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie met steenstrips op buitengevel laten plaatsen door PUBROX uit Herentals

Als u op zoek bent naar een manier om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren, dan kan buitengevelisolatie met steenstrips van PUBROX een uitstekende optie zijn. Dit is een techniek waarbij isolatiemateriaal op de buitenkant van de gevel wordt aangebracht, gevolgd door steenstrips die op de isolatie worden bevestigd.

Met onze hoogwaardige steenstrips creëren we een prachtig bakstenen effect voor een magnifieke afwerking van uw renovatieproject. Uw gevel in het oog laten springen? Bij PUBROX bespreken we graag de verschillende mogelijkheden voor uw woning met u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget.

De kracht van steenstrips

De voordelen van buitengevelisolatie met steenstrips

Buitengevelisolatie met steenstrips biedt verschillende voordelen:

  • Het verhoogt de thermische isolatie van uw huis, waardoor u minder hoeft te verwarmen en uw energierekening kan dalen.
  • Het verbetert de geluidsisolatie en verlengt de levensduur van uw gevel.
  • De steenstrips van PUBROX zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en texturen, zodat u de uitstraling van uw huis volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.
  • Steenstrips zijn zeer duurzaam en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Het proces van buitengevelisolatie met steenstrips begint met het verwijderen van de oude gevelbekleding en het schoonmaken van de ondergrond. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal aangebracht en worden de steenstrips bevestigd. Afhankelijk van de grootte van uw pand en de complexiteit van het werk, tovert PUBROX in enkele dagen of weken uw gevel om tot een ware eyecatcher.

buitengevelisolatie met steenstrips buitengevel

Een beroep doen op deze plaatser voor uw buitengevelisolatie?

Binnen ons gevelbepleistering bedrijf hebben we meer dan 20 jaar ervaring met gevelbekleding en gevelisolatie. Wilt u zelf uw gevel duurzamer inrichten en een beroep doen op deze ervaren plaatser van gevelisolatie? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

buitengevelisolatie met steenstrips buitengevel

Energiezuinig

Haal het beste uit uw renovatie met buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie biedt de gelegenheid om uw woning energiezuiniger te maken en de warmte in huis beter vast te houden met als gevolg een aangenamer leefklimaat. PUBROX brengt isolatie aan op de buitenzijde van uw gevel(s), om warmteverlies te verminderen en de thermische prestaties van uw huis te verbeteren.

Het is belangrijk om dit proces te laten uitvoeren door ervaren professionals, om ervoor te zorgen dat de isolatie correct wordt aangebracht en dat het eindresultaat er mooi uitziet.

Offerte steenstrips buitengevel

Steenstrips en buitengevelisolatie laten plaatsen op uw buitengevel?

Als u geïnteresseerd bent in buitengevelisolatie gecombineerd met steenstrips, neem dan contact op met een PUBROX voor vrijblijvend advies en een offerte op maat van uw uniek project. We hebben jarenlange ervaring in het isoleren en bekleden van gevels en helpen u graag verder bij het vinden van de beste manier om uw huis prachtig te renoveren.

PUBROX laat u genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis!

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.