Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Buitengevel isolatie

Buitengevel isoleren

Buitengevel isolatie

Overweeg je buitengevel isolatie als jouw manier van isoleren?

Buitengevel isolatie wordt vaak aanbevolen als andere isolatiemethoden onuitvoerbaar blijken of niet de verwachte effecten opleveren. Vooral bij aanwezigheid van enige aantasting aan de gevel, ontpopt buitengevel isolatie zich als de ideale oplossing. Het aanbrengen van isolatiemateriaal op de buitengevel maakt deze opnieuw bestand tegen diverse weertypen. Daarbij komt dat je bij PUBROX kunt leunen op ruim 35 jaar ervaring binnen dit vakgebied.

Werkwijze

Wat is de procedure voor de installatie van buitengevel isolatie?

Bij de installatie van buitengevel isolatie, worden isolatiepanelen op de gevel bevestigd met behulp van een speciaal soort kleefstof, ook wel lijmspecie genoemd. In bepaalde situaties kan er aanvullend een metalen raamwerk worden opgezet voor extra ondersteuning. Na de installatie van de isolatie, kunnen de panelen naar wens afgewerkt worden met gevelbepleistering of steenstrips.

Buitengevel isolatie

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van gevelisolatie?

U kan ons vrijblijvend contacteren en een offerte opvragen. Met veel plezier komen we een kijkje nemen naar uw gevel.

Buitengevel isolatie

De troeven

Voordelen van buitengevel isolatie:

Wat maakt het isoleren van uw buitengevel voordelig?

  • Naadloze aanpak: Koudebruggen worden vermeden doordat de buitengevel isolatie aaneensluitend wordt bevestigd.
  • Verhoogd woongenot & woningwaarde: Je comfort en je huiswaarde krijgen een boost.
  • Energiebesparing: Door efficiënte isolatie dalen de energiekosten.
  • Afscheid van vochtproblemen: Met de buitengevel isolatie behoort je vochtdoorslag tot het verleden. Geen last meer van vochtige muren.
  • Geen Verlies aan binnenruimte: Door de isolatie aan de buitenkant van de gevel te bevestigen, behoud je alle ruimte binnenshuis.
  • Frisse uitstraling: Niet alleen zal de gevel gerevitaliseerd zijn, maar ook krijgt je woning de uitstraling die jij wenst: modern, traditioneel of knus. Dankzij de buitengevel isolatiematerialen wordt je huis een verlenging van wie je bent.
  • Weerbaarheid tegen weersomstandigheden: Tenslotte, je gevel is nu veel beter beschermd tegen diverse weersinvloeden. Kom wat komt – regen, onweer of bliksem, je hoeft je geen zorgen te maken.

Gevelisolatie met afwerking naar keuze

Zodra de buitengevel isolatie eenmaal is aangebracht, staan we klaar om ook de afwerking te realiseren. We gebruiken sierpleister (Crepi) hiervoor en bieden een groot assortiment aan kleuren aan – met honderden opties, er is iets voor elke smaak en stijl. Voor degenen die een meer traditionele of natuurlijke uitstraling verlangen, verzorgt PUBROX een afwerking van houten gevelbekleding of steenstrips voor de buitengevel. Informeer vandaag nog vrijblijvend naar je offerte voor buitengevel isolatie.

gevelisolatie

Gevelisolatie

Goede gevelisolatie is een must door stijgende energieprijzen, klimaatverandering en strengere Europese regels voor isolatie.

gevelbepleistering

Gevelbekleding

Kies voor een frisse, strakke look en laat uw gevels bouwen met gevelbepleistering, steenstrips of houten gevelbekleding.

Renovatietechnieken

Renovatietechnieken

Ook tijdens een renovatie kan u op PUBROX rekenen. Schakel ons in voor gevelreiniging, vochtbestrijding of kelderdichting.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.