Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Buitengevel isolatie

Kwalitatieve buitengevel isolatie

Buitengevel isolatie

Waarom kiezen voor buitengevel isolatie?

Men kiest vooral voor buitengevel isolatie wanneer de andere methoden van isolatie niet mogelijk zijn, of als deze niet voor het gewenste resultaat zorgen. Zeker als de gevel een beetje beschadigd is, dan is buitengevel isolatie de ideale oplossing. Je bedekt dan de gevel met isolatiemateriaal, hierdoor is de gevel weer beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. PUBROX heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de sector.

Werkwijze

Hoe brengt men buitengevel isolatie aan?

Door een soort lijmspecie worden de isolatieplaten van de buitengevel isolatie tegen de gevel geplakt. In sommige gevallen worden deze ook nog ondersteund door een metalen frame. Nadat de isolatie is aangebracht kan men deze bezetten met een gevelbepleistering of steenstrips.

Buitengevel isolatie

Een beroep doen op PUBROXals plaatser van buitengevel isolatie?

U kan ons vrijblijvend contacteren en een offerte opvragen. Met veel plezier komen we een kijkje nemen naar uw gevel.

Buitengevel isolatie

De troeven

Voordelen van buitengevel isolatie:

  • Er zijn geen koudebruggen doordat uw gevelisolatie naadloos aangebracht wordt.
  • Uw wooncomfort neemt toe, en de waarde van uw woning ook.
  • Goede isolatie zorgt ervoor dat u bespaart op uw energierekening.
  • Doorslaand vocht is verleden tijd. Geen ongemakken meer door vochtige muren.
  • Geen ruimteverlies in woning. Door de isolatie aan de buitenkant van uw gevel te plaatsen, verliest u in uw woning geen plaats.
  • Uw gevel ziet er weer als nieuw uit. Uw woning zal de stijl uitstralen die bij u past: modern, traditioneel of gezellig. De buitengevel isolatie zorgt zo voor een woning die het verlengde van uw persoon wordt.
  • Tot slot is uw gevel nu beter beschermd tegen de weersinvloeden. Regen, bliksem of onweer, u hoeft zich geen zorgen te maken.

Gevelisolatie met afwerking naar keuze

Nadat we de buitengevel isolatie geplaatst hebben, kunnen we ook voor de afwerking zorgen. Hiervoor gebruiken we sierpleister (Crepi) en hebt u de keuze uit honderden afwerkingskleuren, voor ieder wat wils dus. Voor wie liever een authentieke of natuurlijke afwerking wenst werkt PUBROX de buitengevel af in een houten gevelbekleding of steenstrip. Vraag nog vandaag vrijblijvend uw offerte aan voor buitengevel isolatie.

gevelisolatie

Gevelisolatie

Goede gevelisolatie is een must door stijgende energieprijzen, klimaatverandering en strengere Europese regels voor isolatie.

gevelbepleistering

Gevelbekleding

Kies voor een frisse, strakke look en laat uw gevels bouwen met gevelbepleistering, steenstrips of houten gevelbekleding.

Renovatietechnieken

Renovatietechnieken

Ook tijdens een renovatie kan u op PUBROX rekenen. Schakel ons in voor gevelreiniging, vochtbestrijding of kelderdichting.

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.