Vrijblijvende offerte?

Vraag een offerte
Huis beter isoleren

Gevelisolatie

Beter isoleren, beter wonen

Uw woning of huis beter isoleren zorgt er niet enkel voor dat u beter woont, het is ook beter beschermd tegen toekomstbelastingen voor oude woningen. Want we leven nu eenmaal in groene tijden. Tijden, waarin beter isoleren de norm vormt, en dat zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwpanden.

De wereld wordt een duurdere plaats en alles wat energie verbruikt, verliest of verdeelt moet dat op een zo ecologisch mogelijke manier doen. Het geheel wordt dan ook gestuurd door losbandige energieprijzen en strikte wetten omtrent bouwen en verbouwen. En het is dan ook raadzaam om die wetten te volgen, zodat de energieprijzen weer gedrukt kunnen worden. Want wie slim verbruikt, betaalt minder.

Verloren warmte

Beperk uw warmteverlies

Uw huis beter isoleren, dat doet u tegen de verloren warmte. De muren van een ouder huis laten namelijk zo’n 26 % van die warmte naar buiten, wat u elke dag in uw portefeuille voelt. Niet met gevelisolatie van PUBROX. Die steunt namelijk op meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de sector van de gevelisolatie- en bekleding, waardoor u weer met een gerust hart van uw binnenklimaat kan genieten. Want een aangenaam binnenklimaat kan echt wonderen doen.

Huis beter isoleren

Uw huis beter isoleren? Doe beroep op PUBROX

PUBROX heeft meer dan 20 jaar ervaring met gevelbekleding en gevelisolatie. Wilt u uw huis beter isoleren en een beroep doen op deze ervaren plaatser van gevelisolatie? Neem contact op met ons voor meer informatie! Of vraag een vrijblijvende offerte voor gevelisolatie aan!

Huis beter isoleren

Een duurzame toekomst

Beter isoleren volgens de bouwnormen van vandaag

Het is wel wat vandaag de dag. Stijgende energieprijzen, het klimaat dat verandert, de steeds strenge wordende Europese regels voor isolatie, EPB-normen die moeilijk te halen zijn,… Kortom: de bouwwereld is best hard getroffen door de maatschappelijke eco-stroom. Beter isoleren wordt dan ook belangrijker en belangrijker. Maar het wordt ook beloond. De netbeheerder kent in bepaalde gevallen namelijk subsidies toe aan burgers die hun buitengevel isoleren of bekleden. Maar geen zorgen, want daar helpen de vakmensen van PUBROX u graag bij.

Gevelbekleding voor uw gevelisolatie

Laat u uw huis beter isoleren, dan kan u opteren voor enkele afwerkingen, zodat u uw warme woning die extra, persoonlijke touch geeft. U hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid tussen gevelbepleistering (fris en uni), steenstrips (vooruitstrevend en sterk) en houten gevenbekleding (natuurlijk en vrij).

Weet u niet goed welke gevelbekleding u het beste kiest? Vraag gerust raad en tips over beter isoleren aan een van de PUBROX-gevelspecialisten.

Onze troeven

PUBROX: specialist in gevelisolatie en -bekleding

Doorheen de jaren heeft PUBROX zich stevig in het Herentalse landschap gevestigd. Het succes is dan ook te danken aan:

  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de sector van de gevelisolatie- en bekleding;
  • Passie voor het gevelisolatie en -afwerking;
  • Een klantendienst die u graag te woord staat;
  • Afwerking van superhoge kwaliteit, zoals dat hoort en;
  • Een warme thuis voor renovatieprojecten, nieuwbouwhuizen en architectenplannen.

Kortom: een bedrijf waar u op kan rekenen.

Huis beter isoleren

Wilt u een offerte van PUBROX?

Wilt u een vrijblijvende offerte of wenst u persoonlijk advies van één van onze experten? Maak dan een afspraak en we komen graag bij u langs.