PUBROX: ervaren plaatser van gevelisolatie

Op zoek naar een plaatser voor uw gevelisolatie?

Zowel voor nieuwbouw als bij een renovatie kunt u best rekening houden met de energienormen van uw woning. Duurzaam wonen is geen tijdelijk fenomeen. Uw gevel isoleren is een absolute must geworden. Wanneer u ervoor kiest om deze klus door een gedreven plaatser van gevelisolatie te laten uitvoeren, kunt u steeds rekenen op een nauwkeurige afwerking en uitvoering.

Plaatser GevelisolatieVoordelen van een ervaren plaatser van gevelisolatie

Wanneer u een ervaren plaatser van gevelisolatie inschakelt, brengt dat heel wat voordelen met zich mee. Zo wordt uw klus steeds afgewerkt volgens de huidige normen en wetgevingen. Daarnaast nemen we elke stap in onze handen en zorgen we voor een nauwkeurige uitvoering van de werken. Tot slot weten we wat we doen, wat voor een efficiënte en snelle werking zorgt. Wanneer u een woning ouder dan 10 jaar renoveert, mogen we daarnaast een voordelig btw-tarief aanrekenen van 6% in de plaats van 21% voor de gevelisolatie. Op die manier spaart u niet alleen tijd maar ook geld uit.

De troeven van Pubrox:

  • Binnen Pubrox mogen we rekenen op de kracht en kennis van een groot team met wel 50 bedreven medewerkers.
  • Met meer dan 20 jaar ervaring in gevelbepleistering, gevelisolatie en de afwerking van gevels, kunt u rekenen op ons vakmanschap.
  • Onze plaatser van gevelisolatie kent de modernste technieken om de duurzaamheid van uw gevel te verbeteren.
  • Naast de gevelisolatie kunt u ook rekenen op verschillende afwerkingsmogelijkheden. Wilt u een moderne of een klassiekere toets aan uw woning geven? U kunt zowel gevelbepleistering of steenstrips toevoegen aan uw gevel en uw woning personaliseren.


Plaatser Gevelisolatie


Realisaties

Niets zegt meer dan een foto. Hier kan u de afgewerkte projecten van PUBROX bewonderen.
Met een 100% tevredenheidsgarantie verzorgen wij ook uw project.

Bekijk onze realisaties

Steenstrips / Offerte gevelbepleistering / Crepi / Isolatie bezetting