Ons bedrijf is specialist in gevelbepleistering en gevelisolatie

PUBROX is als bedrijf in gevelbepleistering en gevelisolatie dé specialist voor uw gevelprojecten in Limburg of Antwerpen. Wij hebben 20 jaar ervaring in gevelisolatie en gevelafwerking en maken gebruik van de modernste technieken.

Ons team bestaat uit meer 50 vakmensen die samen al meer dan 200 000 m² aan gevelbepleistering en gevelisolatie plaatsten. Door de grootte van ons team, kunnen we de wachttijden goed beperken, zo moet u niet lang wachten op uw droomgevel. Wij adviseren u bij het maken van alle keuzes voor uw project, staan u bij van begin tot eind en maken van uw gevel ons project.

Bij PUBROX willen we de wensen van onze klanten volledig waarmaken en een perfect afgewerkte gevel afleveren. Om dat te kunnen garanderen volgen we nauwlettend elke stap van uw project op. We communiceren duidelijk met het hele bouwteam: de bouwheer, de architect en onze leveranciers. Wij nemen graag uw project aan en werken dat efficiënt, professioneel en voordelig af, geheel volgens de wensen van de eindklant.Pubrox Gevelbepleistering bedrijf

Realisaties

Niets zegt meer dan een foto. Hier kan u de afgewerkte projecten van PUBROX bewonderen.
Met een 100% tevredenheidsgarantie verzorgen wij ook uw project.

Bekijk onze realisaties

Gevelbepleistering projecten voor architecten / Offerte gevelbepleistering / Buitengevel isolatie