Gevelbepleistering

Nieuwe look voor uw gevel met gevelbepleistering

Bent u op zoek naar gevelbepleistering met isolatie en een nieuwe look voor uw gevel? Dan bent u bij PUBROX aan het juiste adres. Met onze ervaring binnen de isolatie en gevelbepleistering kunnen we u steeds bijstaan met het juiste advies. Intussen mochten we al zo een tweehonderd duizend vierkante meter voorzien van gevelisolatie en gevelbekleding.

Voor iedere woning...

Of het nu om een nieuwbouwproject of renovatieproject gaat, de gevelbepleistering van PUBROX is voor iedere woning de perfecte oplossing. We sommen even enkele voordelen op.

  • Gevelbepleistering verandert de uitstraling van uw woning volledig en maakt er een frisse, hedendaagse woning van.
  • U kunt voor uw gevelbekleding kiezen uit een zeer uitgebreid gamma aan kleuren en texturen. Zo past uw huis steeds bij uw karakter en eigenheid.
  • Bovendien voorkomt de waterwerende en dampdoorlatende gevelbepleistering dat er vorstschade of barsten in de gevel komen. Heel wat kopzorgen worden zo weggenomen.

We raden u ook aan om deze afwerking te combineren met onze gevelisolatie. Onze bekwamen en bedreven vakmannen verzorgen graag uw gevelbepleistering van planning tot eindafwerking. Door de grootte van ons team kunnen we steeds snel ter plaatse zijn en uw woning bepleisteren en isoleren. Zo hoeft u niet lang te wachten op deze update van de buitenkant van uw woning.


Gevelbepleistering

Realisaties

Niets zegt meer dan een foto. Hier kunt u de afgewerkte projecten van PUBROX bewonderen.
Met een 100% tevredenheidsgarantie verzorgen we ook uw project.

Bekijk onze realisaties

Gevelisolatie / Steenstrips / Isolatie bezetting / Huis met crepi