Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Stukadoorsbedrijf Pubrox uit Herentals

Stukadoorsbedrijf Pubrox heeft al meer dan 35 jaar ervaring met bezettingswerken voor binnen en buiten.

Pubrox is een stukadoorsbedrijf dat werkt voor zowel bedrijven als particuliers in de provincies Antwerpen en Limburg, wij werken ook voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

Stukadoorsbedrijf Pubrox is vooral gespecialiseerd in grotere projecten zoals openbare gebouwen, appartementsblokken, kantoorgebouwen, ... Wij werken altijd met ons eigen team van getrainde stukadoors, bij de grotere projecten kunnen wij een team van meer dan 50 stukadoors werken. Doordat stukadoorsbedrijf Pubrox zoveel getrainde stukadoors heeft, kunnen wij op korte termijn grote projecten afleveren. Ook heeft dit als voordeel dat er bij ons geen lange wachttijden zijn.

Het grootste voordeel als u uw huis door stukadoorsbedrijf Pubrox laat bezetten is dat wij met een externe kwaliteitscontrole werken. Wij werken natuurlijk ook enkel met de beste kwalitatieve producten en materialen. Daarom kan u er zeker van zijn dat stukadoorsbedrijf Pubrox hoge kwaliteit zal afleveren.

Aarzel niet en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan bij stukadoorsbedrijf Pubrox!

Stukadoorsbedrijf Pubrox is gespecialiseerd in grote projectenCrepi Buitengevel isolatie Offerte stukadoor
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be