Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Stukadoor Pubrox in omgeving van Limburg

Stukadoor Pubrox gevestigd in Herentals (Antwerpen)

Pubrox is een stukadoorsbedrijf met een groot team van professionele stukadoors, wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring. Onze specialisatie zijn bezettingswerken voor binnen & buiten. Deze stukadoor werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Als u dit wenst kunnen wij bij binnenbezettingswerken zorgen voor een brandwerendebescherming, met een beschermingstijd van twee uur. Ook zorgen wij voor een externe kwaliteitscontrole, hierdoor heeft u 10 jaar garantie én een verzekering met certificaat. Zo een kwaliteitscontrole krijg je niet bij elke stukadoor!


Stukadoor nodig in Limburg?

Stukadoorsbedrijf Pubrox werkt zowel in Limburg als Antwerpen. Doordat wij gelegen zijn in Herentals, kunnen onze stukadoors ook makkelijk in Limburg geraken. Wij zijn vooral gespecialiseerd in grotere projecten zoals openbare gebouwen, industrie, volledige appartementsblokken. Wij werken altijd met ons eigen team van getrainde stukadoors. Bij de grote projecten kunnen wij de werken afwerken met een team van meer dan 50 stukadoors! Hierdoor kunnen wij op korte termijn grote projecten realiseren en hebben wij geen lange wachtlijsten voor wij aan uw project kunnen starten.

Bent u op zoek naar een goede stukadoor in de Provincie Antwerpen of Limburg? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte bij Pubrox.

Stukadoorsbedrijf Pubrox heeft meer dan 50 stukadoors in Antwerpen en Limburg

Buitengevel isolatie Bezetter Huis laten bezetten
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be