Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Buitenkant van uw huis isoleren door bezetting mét isolatie

Isolatie bezetting door Pubrox

Buitenpleisterwerk op basis van isolatie wordt meer en meer gedaan. Vooral omdat je op deze manier een groot voordeel hebt, je verbruikt minder energie! Isolatie bezetting is vaak duurder dan gewone bezettingswerken, maar op lange termijn haalt u er de investering wel terug uit. Doordat er in de bezetting isolatie verwerkt zit verbruikt u minder energie waardoor uw energiefacturen een stuk lager zullen zijn. Ook moet u in gedachten houden dat er voor isolatie verschillende voordelen zijn, zo kunt u ook subsidies krijgen voor een goede isolatie!

Isolatie bezetting kan zoals alle andere bezettingswerken op bijna elke ondergrond geplaatst worden en er zijn honderden afwerkingskleuren.


Pubrox kan de buitenkant van uw huis isoleren

Pubrox heeft al meer dan 35 jaar ervaring in bezettingswerken, maar ook om de buitenkant van uw huis te isoleren. Bij Pubrox heeft u twee mogelijkheden uw de buitenkant van uw huis te isoleren. U kan opteren voor buitengevel isolatie, deze wordt vooral toegepast wanneer alle andere methoden van isolatie niet mogelijk zijn. Hierbij worden er eerst isolatieplaten tegen de buitengevel geplaatst, de isolatieplaten worden daarna gewoon bezet.

De andere optie die u heeft om de buitenkant van uw huis te isoleren is buitenpleisterwerk op basis van isolatie zoals hierboven omschreven of Crepi met isolatie. Bij beide opties heeft u de keuze uit honderden afwerkingskleuren én ook hier kan u een externe kwaliteitscontrole vragen zodat u 10 jaar garantie heeft!

Vraag vrijblijvend een offerte aan met wat meer informatie hierover.

Isolatie bezetting om de buitenkant van uw huis te isoleren


Stukadoorsbedrijf Stukadoor limburg Bezetten woning
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be