Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Bezettingswerken door Pubrox

Pubrox is gespecialiseerd in bezettingswerken voor binnen én buiten

Pubrox verzorgt alle traditionele binnenbezettingswerken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Indien gewenst leveren wij ook brandwerende bescherming (MP75 – MP30) met een beschermingstijd van twee uur. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Doordat wij zowel de bezettingswerken voor binnen en buiten kunnen uitvoeren, kan u bij ons terecht om uw hele woning te laten bezetten, inclusief de buitengevel isolatie!

Pubrox Bezettingswerken is gespecialiseerd in grotere projecten zoals volledige appartementsblokken, openbare gebouwen, industrie, kantoorgebouwen, ... Wij werken steeds met een eigen team van getrainde stukadoors. Bij grotere projecten kunnen wij de bezettingswerken afwerken met een team van meer dan 50 bezetters! Hierdoor kunnen wij op korte termijn grote projecten realiseren zonder overlast voor uw planningen.

Bezettingswerken binnen Buitengevel Crepi Buitengevel isolatie

Kwaliteit, ervaren mensen & nauwkeurige werfopvolging zijn gegarandeerd. U krijgt zelfs een externe kwaliteitscontrole op de kwaliteit van de bezettingswerken, die wordt opgevolgd door een expertisebureau. Bij de bezettingswerken heeft u keuze uit meer dan honderden afwerkingskleuren!

U kan altijd vrijblijvend een offerte vragen voor uw bezettingswerken.

Bezettingswerken uitgevoerd door Pubrox
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be