Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Bezetter Pubrox in Herentals

Zoekt u een bezetter in de provincie Antwerpen?

Pubrox heeft een team van meer dan 50 bezetters die over de hele provincie Antwerpen werken, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Of u aan het bouwen of renoveren bent, de bezetters van Pubrox kunnen uw woning volledig bezetten. De specialiteit van dit team van bezetters zijn de grotere projecten. Dankzij het grote team van bezetters kunnen we op korte termijn deze grotere projecten afwerken en hebben wij geen lange wachttijden.

Wanneer u ervoor kiest om met de bezetters van Pubrox (Herentals - Antwerpen) in zee te gaan, dan bent u zeker van tonnen ervaring, kwalitatieve afwerking en flexibiliteit.


Bezetter nodig voor binnen of buiten?

Het team van bezetters kan zowel de bezettingswerken binnen als buiten uitvoeren. Voor de bezettingswerken binnen is het heel belangrijk dat de muren mooi glad zijn zodat de muren of plafonds een mooie verzorgde uitstraling hebben. Ook is het dan makkelijker om de muren netjes af te werken met verf of behangpapier.

Stukadoorsbedrijf Pubrox heeft al meer dan 35 jaar ervaring met bezettingswerken, zij hebben dus een zeer ervaren én bekwaam team van bezetters. De bezetters van Pubrox werken enkel met de meest kwalitatieve materialen en producten. Daarom biedt Pubrox u ook de mogelijkheid om het werk van de bezetters in de provincie Antwerpen te laten controleren door een externe firma. Met deze externe kwaliteitscontrole krijgt u 10 jaar garantie én een verzekering met certificaat op de geleverde werken.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Bezetter Pubrox uit Herentals - AntwerpenStukadoor limburg Bezetten woning Isolatie bezetting
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be