Als u kiest voor Pubrox bezettingswerken kiest u voor flexibiliteit, een kwalitatieve afwerking met externe kwaliteitscontrole en tonnen ervaring.

Vraag een offerte

Bezetten en cementeren van uw woning

Pubrox kan uw woning bezetten

Of u nu uw woning langs binnen of langs buiten wil laten bezetten, bij Pubrox kan u terecht voor beiden! Pubrox heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het bezetten, dus uw woning is bij ons in goede handen. Het bezetten van uw woning heeft verschillende voordelen. Als u de gevel van uw woning laat bezetten geeft u deze meteen een make-over, dan heeft uw woning meteen een andere uitstraling. Ook is uw gevel dan beter beschermd tegen vocht of schade én een bezette gevel vergt weinig onderhoud.

Ook het bezetten van uw woning langs binnen brengt een aantal voordelen met zich mee. De wanden en plafonds zijn dan perfect vlak afgewerkt waardoor deze makkelijk te schilderen zijn. Doordat de wanden dan perfect glad zijn afgewerkt zijn alle mogelijke oneffenheden in de muren en plafonds verdwenen.

Als u graag isolatie wil verwerken in de bezetting, dit is ook mogelijk. Dan heeft u de keuze tussen de normale isolatie bezetting of de isolatie Crepi.


Cementeren van badkamers en keukens

Ook de muren van de badkamer en keuken moeten mooi effen worden gemaakt, maar dit kan niet met gewone bezettingswerken. Als men hiervoor gewone pleister zou gebruiken, blijft dit in de vochtige kamers niet lang mooi, daarom gebruikt men in de keuken, badkamer en andere vochtige ruimtes een ander soort van pleister. Dit noemt men cementeren. Cementeren is hetzelfde als bepleisteren, enkel is dit met een speciaal soort pleister. Meer bepaald een waterbestendige of waterwerende pleister. Dit is noodzakelijk, het is niet genoeg om tegels te plaatsen om het vocht uit uw muren te weren! Cementeren is noodzakelijk om je muren vochtvrij te kunnen houden.

Wilt u graag eerst even weten hoeveel dit zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan!

Bezetten of cementeren van woningen - door Pubrox


Offerte stukadoor Stukadoor limburg Bezetter
Realisaties Pubrox

Enkele realisaties


Pubrox

Welvaartstraat 22
2200 Herentals, Antwerpen
+32 (0)14 21 92 67

info@pubrox.be